Zonwering dakkoepels

Het gebogen Topspin systeem biedt uitkomst op de werkplek. Het systeem weert overvloedig zonlicht en brengt verkoeling, zelfs tijdens de heetste dagen van het jaar. Door het Topspin systeem aan de buitenzijde te monteren, wordt de warmte-invloed van buitenaf tot een minimum beperkt, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst in de onderliggende ruimten. Niet alleen op zonnige dagen bewijst Topspin zijn meerwaarde, ook tijdens een hagel- of regenbui heeft het systeem voordelen. Wanneer regen of hagel de kunststof dakplaten raakt, gaat dat vaak gepaard met een enorm kabaal. Het Topspin doek is bestand tegen zo’n bui en dempt een aanzienlijk deel van het geluid. Het gebogen Topspin systeem wordt aan de buiten-zijde op de aanwezige lichtstraat gemonteerd. Van halfrond tot licht gebogen. De geleiders worden exact in de gewenste radius gewalst voor het beste en het mooiste resultaat.


Plaatsbepaling

De afzonderlijke sectie breedte kan maximaal 320 cm zijn. In de meeste gevallen is de lichtstraat langer en worden de secties onderling gekoppeld tot de gewenste lengte. Het complete systeem zal zich gelijktijdig over de volle lengte van de lichtstraat laten bedienen.

Montage

Het monteren van het systeem is relatief eenvoudig. De afzonderlijke geleiders worden met behulp van omega beugels geplaatst op de aanwezige stramienen van de lichtstraat. Aan de vooraf bepaalde zijde worden vervolgens de voorgeassembleerde pakketten aangebracht. Wanneer de bedieningsbuizen zijn aangebracht kunnen de aandrijfkoorden worden ingevoerd en de elektronische aansluitingen worden gemaakt. Voor eventueel aanwezige luiken bestaan verschillende opties; Men kan het luik “overslaan”, een apart systeem op het luik zelf monteren, of het luik meenemen in het systeem rekeninghoudend met de beperkte openingsmogelijkheden van het luik in dat geval.

Copyright © all rights reserved.

.