Schlappi markiezen

Schlappi vervaardigd markiezen in de meest opvallende kleuren en dessigns.

De motieven om tot aankoop van een markies over te gaan zijn per keer verschillend. En goede zonwering draagt bij tot een aangenamere atmosfeer in elke woning. En zeg nu zelf een markies aan de gevel geeft toch een extra dimensie aan de woning. Een markies frame kan traditioneel van vorm zijn, maar er zijn talloze variaties mogelijk. Rond, bol, hol, recht, ovaal. Schlappi Markiezen werkt uw ontwerp feilloos uit, Rombouts plaatst ze perfect !

Markiezen voor winkels

Schlappi Markiezen brengen gezelligheid en nostalgie op straten en pleinen.

Dit frame kan traditioneel van vorm zijn, maar er zijn talloze variaties mogelijk. Rond, bol, hol, recht, ovaal. Schlappi Markiezen werkt uw ontwerp feilloos uit. Een doek van UV-bestendig PVC, glansfolie of dralon, gespannen op een aluminium of vurenhouten frame.

Door de prettige en opvallende aanblik weten publiek en gasten onmiddellijk waar zij moeten zijn. Dè ideale zonwering! Met name tegen zijzon! En minder windgevoelig. Bij gebruik van verwarmingslampen is het aangenaam vertoeven omdat de warmte er goed onder blijft hangen. Eventueel met elektronische bediende zon- en windautomaat.


Copyright © all rights reserved.

.