ROLLUIKEN

Zowel particulieren als handelaren zullen vlug de voordelen ontdekken van onze rolluiken. Contacteer ons om een goede keuze te maken voor uw woning of gebouw. Wij komen bij u ter plaatse en overlopen met u alle systemen.

Rolax
Rolax

ROLAX, het elektrische rolluik voor veranda's, serres en glasdakconstructies met verschillende hellingen.

Lees meer
Velux dakvenster
Velux dakvenster

Dankzij zijn geavanceerde kenmerken waarborgt het VELUX rolluik u alle nodige comfort in een aangename woonomgeving.

Lees meer
Solar Rolluik
Solar Rolluik

100% Solar - 100% autonoom: geen aansluiting op het stroomnet nodig, geen kap- en breekwerken, geen bedradingen doorheen de woning.

Lees meer

Diverse merken en modellen

De rolluiken sluiten, brengt altijd een vorm van rust met zich mee in huis. U kan even genieten van uw eigen omgeving terwijl rolluiken ook voor extra beveiliging zorgen. Ze sluiten uw ramen en deuren perfect af. Onze rolluiken bestaan uit pvc of aluminium. Grotere toepassingen of installaties die voor extra beveiliging moeten zorgen, zijn gemaakt uit staal. Dat zit in ons aanbod rolhekken waarbij wij onder andere met het merk Adda samenwerken. 

Wij leveren en plaatsen met ons bedrijf in Gierle inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken. Ook rolluiken die werken op zonne-energie hebben wij in ons gamma. Om de rolluiken automatisch te bedienen, rekenen wij op de kwaliteitsvolle motoren van Somfy waarbij u vijf jaar garantie krijgt. Voor de rolluiken zelf hebt u een ruime keuze uit de merken Verano, Harol en Bubendorff.

Plaatsen en herstellen

Net zoals bij onze zonnewering en sectionaalpoorten beschikken wij over een team van vakmannen die voor de plaatsing zorgen. Ook bij eventuele reparaties staan wij voor u klaar.

Maak zeker een afspraak met ons om uw toekomstige rolluiken te bekijken.

Copyright © all rights reserved.

.