ROLLUIKEN - ZONWERING - SECTIONALE POORTEN

ROMBOUTS BV   Brulens 30, Unit 18 in 2275 Gierle.

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een perfecte adviesverlening, plaatsing en na-verkoop van rolluiken, zonwering en allerhande producten. .

Onze website bevat een overzicht van de producten die wij kunnen leveren en plaatsen. Heeft u vragen erover, aarzel niet om ons te contacteren. We vinden vast een oplossing !

  • Rolluiken: horizontale rolluiken, rolluiken voor dakvensters, rolluiken op zonne energie, voorzetrolluiken, elektrische jaloezieën,...
  • Zonwering: markiezen, zonwering voor dakkoepels, overkappingen voor tuin, terras of zwembad, structurele zonwering,...
  • Bouwafwerking: plaatsen van ramen, deuren, veranda's, horren, automatisering van poorten,...

Onze diensten

Zonwering
Zonwering

Rombouts BVBA is uw specialist voor het kiezen en laten plaatsen van zonnewering regio Deurne. De firma, Meubelen Konings in Essen, werd acht jaar geleden door de huidige zaakvoerder Danny Rombouts overgenomen. Eind 2014 kwam er ook een eigen magazijn en toonzaal bij in Deurne.

Lees meer
Rolluiken
Rolluiken

Zowel particulieren als handelaren zullen vlug de voordelen ontdekken van onze rolluiken regio Deurne. Om een goede keuze te maken voor uw woning of gebouw komt u gerust langs onze zaak. Wij overlopen met u alle systemen.


Lees meer
Bouwafwerking
Bouwafwerking

Voor stevige maar ook efficiënte sectionale poorten regio Deurne bent u aan het goede adres in onze zaak. Wij hebben toepassingen voor zowel particulieren als voor de industrie. Deze industriële poorten zijn ideaal voor het afsluiten van uw bedrijfspanden of magazijnen.

Lees meer
DE JUISTE ZONNEWERING HAALT U IN GIERLE OF IN MOL

Rombouts BV is uw specialist voor het kiezen en laten plaatsen van zonnewering. De firma, Meubelen Konings in Essen, werd twaalf jaar geleden door de huidige zaakvoerder Danny Rombouts overgenomen. Eind 2014 verhuisden wij naar Deurne en sinds 2019 zijn wij gevestigd op onze definitieve locatie te Gierle.

Ons bedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Daarnaast leveren wij een flexibele service aan horecazaken en werken wij geregeld samen met andere bedrijven om onze producten te verkopen, installeren of te onderhouden aan bestaande installaties. Dit kan eveneens in onderaanneming . Met onze diensten zijn wij actief in de oorspronkelijke regio van het bedrijf zoals Essen, Wuustwezel, Kalmthout en Brasschaat, ... Door de verhuis naar Gierle richten wij ons eveneens op de ruime omgeving van Antwerpen en de Kempen, maar wij zijn eveneens actief in de provincies Brabant en Oost-Vlaanderen.

DANNY ROMBOUTS
  • professioneel

  • prijs / kwaliteit

  • persoonlijke aanpak


© All rights reserved.

.