ROLAX

ROLAX, het elektrische rolluik voor veranda's, serres en glasdakconstructies met verschillende hellingen.

  • De kracht van Rolax: 6 meter breed en 6 meter uitval. Dankzij zijn exclusieve, gepatenteerde opwikkeling, kan uw Rolax een uitval van 6 meter overspannen. Het Rolax systeem bestaat uit verschillende elementen (modules), met een breedte van 0,6 mtr tot 1,8 mtr. Deze elementen kunnen maximaal per 5 gekoppeld worden met 1 gemotoriseerde module. Wanneer de breedte meer dan 6 meter bedraagt, wordt een nieuw motorelement toegevoegd en kunnen weer 5 elementen naast elkaar gekoppeld worden... tot in het oneindige.
  • Comfort gegarandeerd en garantie van Bubendorff, dé n° 1 in Europa van afgewerkte rolluiken Dankzij Rolax zal uw thuisgevoel volledig veranderen. Zomer en winter zorgt Rolax voor een aangenaam en gezond leefklimaat, hij dempt het geluid van de regen en hij houdt de verblindende zonnestralen buiten. In de winter houdt hij de warmte beter in huis dankzij de aluminium lamellen, gevuld met isolerende en versterkende mousse.
  • Met 7 jaar garantie op alle onderdelen. Om u een professionele plaatsing en service te garanderen, doet Bubendorff enkel beroep op de beste vakhandelaars. 7 jaar garantie op alle onderdelen. De eerste 2 jaar met omnium garantie. Nog nooit was garantie geven zó plezierig.
  • Krachtig en betrouwbaar Rolax kan bijna alle situaties aan. Wat ook de helling van het glazen dak mag zijn, de krachtige en betrouwbare motor blijft elke helling tussen 0 tot 80° de baas. Rolax voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. De hoogste kwaliteit op vlak van afwerking, betrouwbaarheid en bediening.
  • Elektrisch of niets ! Rolax wordt standaard geleverd met een draadloos gestuurde motor op radiofrequenties. Hierdoor wordt de bedrading tot een minimum herleid. Elke motor is superbeveiligd dankzij een unieke technologie, eigen aan Rolax.

Copyright © all rights reserved.

.