Tweemontstraat 66-70 - 2100 Deurne (Antwerpen)
Tel.: 03 500 03 98
Contacteer ons!

De juiste zonnewering haalt u in Deurne

Rombouts BVBA is uw specialist voor het kiezen en laten plaatsen van zonnewering regio Deurne. De firma, Meubelen Konings in Essen, werd acht jaar geleden door de huidige zaakvoerder Danny Rombouts overgenomen. Eind 2014 kwam er ook een eigen magazijn en toonzaal bij in Deurne.

Ons bedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Daarnaast leveren wij een flexibele service aan horecazaken en werken wij geregeld samen met andere bedrijven om onze producten te verkopen, installeren of te onderhouden aan bestaande installaties. Dit kan eveneens in onderaanneming .

Met onze diensten zijn wij actief in de oorspronkelijke regio van het bedrijf zoals Essen, Wuustwezel, Kalmthout en Brasschaat. Door de verhuis naar Deurne richten wij ons eveneens op de ruime omgeving van Antwerpen tot zelfs de Kempen.

Rolluiken

Onze rolluiken kan u overal laten plaatsen. Alle systemen zitten in ons gamma. Hierbij zitten eveneens rolhekken voor handelaren.

Zonnewering

Zoals reeds aangegeven beschikken wij in Deurne over de meest diverse systemen aan zonnewering.  Dit zijn toepassingen voor onder meer ramen, terrassen en koepels.

Sectionale poorten

Stevige en inbraakveilige sectionale poorten hebt u snel bij ons gevonden. Ook voor industriële toepassingen plaatsen wij deze poorten.

Hekwerk

Klassiek, modern of een andere stijl, met ons hekwerk wordt uw oprit of tuin stijlvol afgesloten.

Dakrandprofielen

Naast onze hoofdactiviteiten voeren wij nog enkele nevenactiviteiten uit. Wij isoleren onder andere uw dak of wij zijn uw verdeelcentrum voor gevel- en dakrandpanelen.

Clikc+