Tweemontstraat 66-70 - 2100 Deurne (Antwerpen)
Tel.: 03 500 03 98
Contacteer ons!

Betrouwbare sectionale poorten bestelt u in Deurne

Voor stevige maar ook efficiënte sectionale poorten regio Deurne bent u aan het goede adres in onze zaak. Wij hebben toepassingen voor zowel particulieren als voor de industrie. Deze industriële poorten zijn ideaal voor het afsluiten van uw bedrijfspanden of magazijnen.

Kwaliteit staat voorop

Al onze poorten zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle geïsoleerde panelen. Afhankelijk van het type poort varieert de dikte van de panelen. De panelen van onze poorten zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende types, vormen en kleuren. Sectionale poorten, die wij in de ruime omgeving van Deurne plaatsen, kunnen eveneens voorzien worden van ramen en deuren.  

Elke poort is uitgerust met een kwalitatieve motorbediening van de merken Marantec, Normstahl of Hörmann. Voor de poorten zelf werken wij met types van Hörmann, Normstahl/Crawford, Verano en Harol.

Vlotte bediening

Om makkelijk uw garage te verlaten of in te rijden, beschikken wij over meerdere bedieningssystemen. Afhankelijk van uw wensen en budget kan u kiezen uit een bediening met vaste schakelaar, zender of codeklavier. Wij laten u eveneens kennis maken met de meest recente technologieën waarbij de poorten worden bestuurd per gsm.

Vraag vandaag nog naar de vele mogelijkheden voor uw sectionale poort. Wij geven u graag advies.

Clikc+