Tweemontstraat 66-70 - 2100 Deurne (Antwerpen)
Tel.: 03 500 03 98
Contacteer ons!

In onze toonzaal in Deurne ontdekt u alle types rolluiken

Zowel particulieren als handelaren zullen vlug de voordelen ontdekken van onze rolluiken regio Deurne. Om een goede keuze te maken voor uw woning of gebouw komt u gerust langs onze zaak. Wij overlopen met u alle systemen.

Diverse merken en modellen

De rolluiken sluiten, brengt altijd een vorm van rust met zich mee in huis. U kan even genieten van uw eigen omgeving terwijl rolluiken ook voor extra beveiliging zorgen. Ze sluiten uw ramen en deuren perfect af. Onze rolluiken bestaan uit pvc of aluminium. Grotere toepassingen of installaties die voor extra beveiliging moeten zorgen, zijn gemaakt uit staal. Dat zit in ons aanbod rolhekken waarbij wij onder andere met het merk Adda samenwerken. 

Wij leveren en plaatsen met ons bedrijf in Deurne inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken. Ook rolluiken die werken op zonne-energie hebben wij in ons gamma. Om de rolluiken automatisch te bedienen, rekenen wij op de kwaliteitsvolle motoren van Somfy waarbij u vijf jaar garantie krijgt. Voor de rolluiken zelf hebt u een ruime keuze uit de merken Verano, Harol en Bubendorff.

Plaatsen en herstellen

Net zoals bij onze zonnewering en sectionaal poorten beschikken wij over een team van vakmannen die voor de plaatsing zorgen. Ook bij eventuele reparaties staan wij voor u klaar.

Maak zeker een afspraak met ons om uw toekomstige rolluiken te bekijken.

Clikc+